يكشنبه14 شهريور 1389
 
مراحل بعدی طرح امنیت اجتماعی با وسعت بیشتری اجرا می‌شود

مراحل بعدی طرح امنیت اجتماعی با وسعت بیشتری اجرا می‌شود
عملیات- جانشین فرمانده نیروی انتظامی با تأكید بر اینكه اجرای طرح‌های امنیت اجتماعی براساس خواست مردم، توجه ویژه مسئولان به این مقوله اجتماعی و وظیفه ذاتی نیروی انتظامی است، اضافه كرد:

این طرح‌ها در مراحل بعدی با وسعت بیشتری در تمامی نقاط كشور ادامه خواهد یافت.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینكه برخورد با اراذل و اوباش، مواد فروشان، معتادان ولگرد و كسانی كه مزاحم نوامیس مردم می‌شوند در دستور كار پلیس قرارگرفته است، تصریح كرد: این افراد در رصد تیم‌های مخفی و آشكار ماموران ناجا قرار گرفته‌اند و با آنها برخورد عملیاتی می‌شود كه خوشبختانه با استقبال خوب مردم نیز مواجه شده است.

وی در رابطه با برگزاری تجمعات احتمالی گفت: با توجه به روشنگری‌هایی كه صورت گرفته، بخش عمده‌ای از افراد راه خود را از جریان فتنه جدا كرده‌اند و بعید است اتفاق خاصی رخ دهد.

سردار احمدرضا رادان در حاشیه مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی كیش افزود: نیروی انتظامی بر حسب وظیفه قانونی خود همیشه برای كمترین احتمالات بیشترین پیش‌بینی‌ها را دارد و به حكم قانون با هرگونه بی‌قانونی به‌شدت برخورد خواهد شد و این مربوط به روز خاصی نیست بلكه برای همه روزهاست.

وی با اشاره به مانور روز چهارشنبه 19 خرداد ماه، خاطرنشان كرد: با برگزاری این مانور به افراد و گروه‌هایی كه به‌نوعی مزاحم مردم هستند، هشدار دادیم ما با كسی تعارف و شوخی نداریم و مقابله با آنها جدی و قاطع خواهد بود.

همچنین سردار رادان در این مراسم طی سخنانی گفت: پلیس مقتدر و با پیروی از آرمان‌های امام راحل(ره)، خون شهیدان و خانواده‌های معظم آنها و رهنمودهای مقام معظم رهبری از دستاوردهای ارزشمند این نظام الهی دفاع خواهد كرد.

وی افزود: ‌كسانی كه عشق به ولایت دارند بدون حاشیه و چشمداشت در آزمون‌های مختلف در مواقعی كه احساس خطر می‌كردند سینه خود را سپر ولایت كرده و این افراد در آزمون بصیرت نمره قبولی را كسب كردند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان كرد: هنر نیست كه وقتی دیدیم همه‌چیز آرام است بگوییم ما پشتیبان ولایت فقیه هستیم و وقتی كه فضا غبارآلود شد احتیاط كنیم و خود را كنار بكشیم.

http://hamshahrionline.ir