صادق فیض‌آبادی، رئیس اتحادیه الکترونیکی و حفاظتی تهران گفت:
بازدید 65
0

صادق فیض‌آبادی، رئیس اتحادیه الکترونیکی و حفاظتی تهران گفت:

صادق فیض‌آبادی، رئیس اتحادیه الکترونیکی و حفاظتی تهران گفت:
[quote font_style=’italic’ arrow=’yes’]الحاق رسته فروش به رسته‌های زیر مجموعه اتحادیه[/quote]

حدود دو سال نیم است تلاش می‌کنید رسته فروش دوربین های نظارتی را به رسته‌های زیر مجمموعه خود اضافه کنید، دلیل این همه تلاش چیست؟

در یک فرآیند صنفی اگر شما بخواهید صفر تا صد یک محصول را چه در بحث گمرک، قاچاق کالا، خدمات و یا نصب پشتیبانی کنید، یک اتحادیه باید بتواند صفر تا صد یک محصول را پشتیبانی کند. با این تفکر پیش رفتیم تا بتوانیم رسته فروش را نیز الحاق کنیم، چرا که مصوب رسته تولید، نصب و خدمات فنی پس از فروش سیستم‌های حفاظتی و امنیتی را داشتیم، اما خلا کلمه فروش کاملا مشهود بود. در نظر داشته باشید که دو اتاق از هم جدا بودند و ما اتاق اصناف تولیدی و خدماتی بودیم و درست به همین خاطر این زمزمه‌ها وجود داشت که ما نمی‌توانیم رسته فروش را جزو زیر مجموعه‌های خود داشته باشیم. پس از آنکه دو اتاق یکی شد پیگیری‌های ما نیز برای اضافه کردن این رسته به رسته های زیر مجموعه‌مان‌ آغاز شد، چراکه اگر فروش جزو زیر مجموعه ما نباشد برای سو استفاده افراد سودجو یک باگ ایجاد می‌شود.

اضافه شدن رسته فروش به اتحادیه چه پیامدهایی را در بر دارد؟

هرچند که مبارزه با قاچاق کالا یکی از پیامدهای مهم اضافه شدن این رسته به زیرمجموعه‌های اتحادیه است، با وجود آن ساماندهی کالاهایی که وارد کشور می‌شود و برندسازی نیز از دیگر پیامدهای مهم این الحاق است. در کل در بحث سیستم‌های حفاظتی و دوربین‌های مدار بسته ساماندهی بسیار خوبی صورت خواهد گرفت.

آیا در این زمینه با مخالفتی هم روبه رو بودید؟ اگر بله تا چه اندازه برایتان مشکل ساز شده است؟

اگر مخالفت‌ها وجود نداشت شاید در همان ماه‌های اول این رسته به اتحادیه ملحق می‌شد. سیستم گرفتن یک رسته در اتاق اصناف به این صورت است که درخواست در کمیسیون تشخیص اتاق اصناف بررسی می‌شود که آیا این رسته می‌تواند به اتحادیه ملحق شود یا خیر و همچنین از سایر اتحادیه‌هایی که به آن صنف نزدیک هستند نیز برای تحقیق بیشتر و اتخاذ تصمیم درست دعوت می‌کند؛ اظهارات آنها را نیز مورد نظر قرار می‌دهد و در نهایت رای در اجلاس روسا صادر می‌شود. ما دو سال نیم رای مصوب کمیسیون تشخیص را داشتیم، با وجود آن یکی دو اتحادیه خود را محق می‌دانستند و تقریبا دو سال و نیم زمان صرف شد تا در نهایت با توجه اینکه سال‌ها در این رسته کار کردیم و درست نبود که رسته فروش از رسته خدمات فروش جدا شود این رسته به رسته‌های زیرمجموعه اتحادیه ملحق شد.

با توجه به این مساله که تاکنون نیز در این رسته فعالیت داشتید، از این به بعد برنامه شما چه خواهد بود؟

از سال 88 مصوب تولید، نصب و خدمات پس از فروش را داریم و تمام ارگان‌های مرتبط با این قضیه هم ما را به رسمیت می‌شناختند، منتهی به لحاظ قانونی ما کلمه فروش را نداشتیم. در این مدت به دنبال ساماندهی این رسته بودیم؛ از جمله شناسنامه‌دار کردن نصاب‌ها، بحث کمیسیون شکایات، نرخ‌های مصوب، کلاس‌های متعدد آموزشی و در حال حاضر نیز با جدیت تمام در حال پیگیری بحث قاچاق کالا هستیم. چرا که قاچاق کالا به کسانیکه قانونی کار می‌کنند ضربه بزرگی وارد می‌کند و این به نظر من ظلم بزرگی است. زیر فروشی، خط داشتن خدمات پس از فروش، ساماندهی برند سازی از دیگر برنامه‌هایی است که با جدیت پیگیر آن خواهیم بود.

برچسب‌ها:

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *