حامد موسوي‌زاده، مديرعامل شرکت خانه هوشمند مارنان
بازدید 61
0

حامد موسوي‌زاده، مديرعامل شرکت خانه هوشمند مارنان

[quote font_style=’italic’ arrow=’yes’]واردات بي‌رويه، آفت هوشمندسازي ساختمان است[/quote]

حامد موسوي‌زاده، مديرعامل شرکت خانه هوشمند مارنان

شرکت خانه هوشمند مارنان در چه زمينه‌هايي فعاليت مي‌کند؟

شرکت خانه هوشمند مارنان فعاليت خود را در زمينه دوربين‌‌هاي مداربسته از سال 1385 آغاز کرد و پس از آن در سال 1392 وارد عرصه سيستم‌هاي خانه هوشمند شد. همچنين توانستيم نمايندگي شرکت «TISS» را بگيريم و در اين عرصه نيز فعاليت ‌کنيم. در نظر داشته باشيد سيستم‌هاي روشنايي، سيستم‌هاي سرمايش-گرمايش، مسايل امنيتي ساختمان، سيستم صوت و طراحي برقي، دستگاه‌هاي اعلام حريق و هر آنچه که در ساختمان موتوري و يا الکترونيکي باشد در حوزه ساختمان هوشمند قرار مي‌گيرد و با يک کنترل مرکزي قابل کنترل مي‌شود.

آن‌گونه که مطلع شدم شرکت هوشمند مارنان در اصفهان فعاليت مي‌کند. شرايط بازار در اصفهان به چه صورت است؟ آيا پتانسيل کافي براي فعاليت شرکت شما وجود دارد؟

سيستم‌هاي خانه هوشمند، سيستم‌هاي نوظهوري هستند و چون هزينه‌هاي آن کمي بالا است از آن استقبال کمتري مي‌شود. در اينجا بحث تبليغات و معرفي درست مطرح مي‌شود که بسيار ضروري است و آن‌گونه که بايدوشايد تابه‌حال روي آن کار نشده است و هنوز که هنوز است برخي هوشمند سازي خانه‌ها را غيرضروري و هزينه اضافه مي‌دانند. در صورتي که اگر نگاه جامعي به مساله داشته باشيم در هر زمينه‌اي از ذخيره انرژي گرفته تا امنيت و حتي زيبايي، هوشمندسازي ساختمان تاثير بسزايي در جميع جهات خواهد داشت. در نظر داشته باشيد که ما براي زيبايي ساختمان‌هايمان بسيار هزينه مي‌کنيم. نکته قابل توجه اينجا است که هزينه هوشمند سازي نسبت به هزينه‌هايي که براي ساختمان‌ها مي‌شود بسيار ناچيز است و همچنين کارايي و کارآمدي که اين سيستم دارد نسبت به هزينه‌هايش بسيار زياد است.

همان‌گونه که اشاره کرديد ما در هوشمندسازي ساختمان‌ها تازه در ابتداي راه هستيم و طبيعي است که تمامي انتظارات برآورده نشود، اما آيا شما به طور کلي از روند رشد رضايت داريد؟

با وجود شرايط موجود و همچنين باوجود شرايط اقتصادي که بر جامعه حاکم است ديد من نسبت به آينده مثبت است. اميدوارم و حتي پيش‌بيني مي‌کنم که بازار مخصوصا در زمينه سيستم‌هاي مديريت ساختمان و سيستم‌هاي حفاظتي به پيشرفت‌هاي قابل توجهي دست پيدا کند.

چه مشکلاتي بر سر راه شما در مسير توسعه بازار قرار دارد؟

واردات بي‌رويه يکي از بزرگ‌ترين مشکلات ما است و در واقع مي‌توان گفت واردات بي‌رويه به آفتي براي هوشمند سازي تبديل شده است. در حال حاضر اکثر برندها در زمينه دوربين‌هاي مداربسته، ايمني و حتي در سيستم‌هاي اعلام سرقت واعلام حريق از چين وارد مي‌شوند و اکثر اين کالاهاي وارداتي بي‌کيفيت هستند. درواقع مي‌توان گفت که اين کالاها خدمات پس از فروش مناسبي ندارند. از سوي ديگر ورود افراد ناکارآمد و کسانيکه که کاربلد نيستند به اين حوزه صدمات غيرقابل جبراني را به بدنه اين صنعت وارد مي‌کند. متاسفانه اين افراد چند صباحي وارد اين حرفه مي‌شوند، منفعت مالي مي‌برند، اما جايي که نوبت به خدمات مي‌رسد خبري از آنها نيست.

چه راهکاري براي حل مشکل مي‌توانيد ارائه کنيد؟

به نظر من هنگام دادن مجوزها بايد سخت‌گيري بيشتري انجام شود و حتما کسانيکه مي‌خواهند وارد اين عرصه شوند بايد دوره‌هاي لازم را بگذرانند و آزمايش خود را پس داده باشند. درواقع با ورود آماتورها مشکلات بسيار زيادي براي ما به وجود مي‌آيد.

 

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *