استفاده از خدمات DDNS و آدرس های IP داینامیک در سیستم های نظارتی
بازدید 112
0

استفاده از خدمات DDNS و آدرس های IP داینامیک در سیستم های نظارتی

استفاده از خدمات DDNS و آدرس های IP داینامیک در سیستم های نظارتی

بیشتر کاربران سیستم های امنیتی می خواهند قادر به مشاهده دوربین های خود از راه دور از طریق اینترنت باشند. برای این کار، باید یک اتصال اینترنت با سرعت بسیار بالا در هر دو مکان سیستم نظارتی و مکانی که کاربر می خواهد دوربین ها را از راه دور ببیند در دسترس باشد.

اگر اتصال اینترنت DSL یا کابل دارید، فراهم کننده اینترنت شما (ISP) ممکن است آدرس IP شما را به صورت استاتیک یا داینامیک اختصاص داده باشد. این مقاله ابتدا درباره تفاوت بین این دو و سپس نحوه تاثیر آن بر نصب یک سیستم نظارتی با قابلیت مشاهده از راه دور صحبت می کند.

آدرس IP استاتیک – یک IP استاتیک وقتی مورد استفاده قرار می گیرد که هر بار که مودم به اینترنت وصل می شود، ISP شما همیشه یک IP یکسان را به مودم DSL یا کابل (اتصال اینترنت) شما اختصاص دهد.

آدرس IP داینامیک – یک IP داینامیک وقتی مورد استفاده قرار می گیرد که ISP شما در هر بار اتصال به اینترنت آدرس IP شما را تغییر دهد.

در زمان راه اندازی یک سیستم نظارت خانگی یا تجاری شامل یک DVR قابل شبکه سازی، اگر قصد داشته باشد از قابلیت شبکه / اینترنت DVR استفاده کنید، مهم است که بدانید آیا IP شما داینامیک است یا استاتیک. عملکرد شبکه سازی DVR به شما اجازه می دهد از طریق اینترنت از راه دور به DVR خود متصل شوید تا بتوانید سیستم را کنترل کنید و از راه دور دوربین های امنیتی خود را ببینید.

اگر در مکان DVR خود یک آدرس IP استاتیک دارید، همیشه می توانید با استفاده از همان آدرس IP از راه دور به سیستم نظارت خود وصل شوید. اگر یک آدرس IP داینامیک دارید، اوضاع می تواند کمی پیچیده شود، به خصوص اگر DVR یا دوربین IP شما پشتیبانی DDNS داخلی نداشته باشد، زیرا هیچ گاه نمی دانید چه زمانی آدرس IP شما قرار است توسط ISP شما عوض شود. برای ردیابی هر تغییری در IP داینامیک، احتمالا مایل باشید در یک سرویس DNS داینامیک (DDNS) عضو شوید که به جای شما آن را ردیابی کند. محبوب ترین سرویس DDNS dyndns.com است و خوشبختانه یک سرویس رایگان است.

 DVR ها و دوربین های IP با DDNS داخلی

برخی DVR های نظارتی و دوربین های IP پشتیبانی DNS داینامیک داخلی دارند. این یعنی تولیدکننده DVR یا دوربین IP یک hostname رایگان در اختیار شما قرار می دهد که برای دسترسی به دوربین های امنیتی یا کل سیستم نظارتی مورد استفاده قرار می گیرد

استفاده از خدمات DDNS و آدرس های IP داینامیک در سیستم های نظارتی

سرویس DDNS

اگر یک دوربین IP یا DVR دارید که شامل پشتیبانی DDNS نمی شود، می توانید از یک سرویس دیگر استفاده کنید و آپدیت های IP روی روتر را مدیریت کند. وقتی در یک سرویس DDNS ثبت نام می کنید، می توانید یک host name، برای مثال mydvr.ddns.org، درست مانند اسامی دامین و هاستی که برای دسترسی به یک وبسایت در اینترنت استفاده می کنید، ایجاد کنید. سپس host name را با آدرس IP اتصال اینترنت خود مرتبط می سازید. یک راه انجام این کار با استفاده از روتری است که از DDNS پشتیبانی می کند. اکثر روترهای بازار این کار را انجام می دهند. وارد روتر شوید و صفحه راه اندازی DDNS را پیدا کنید. مکان آن بسته به سازنده روتر متفاوت است. تنظیمات حساب DDNS خود، از جمله login، password و host name که با آن ثبت نام کرده اید وارد کنید. حال، هر بار که روتر شما کشف کند که آدرس آی پی شما تغییر کرده است، تغییر را با ذکر IP جدید شما به سرویس DDNS اطلاع می دهد. این به شما اجازه می دهد همیشه از hostname که برای اتصال به DVR خود از راه دور از طریق اینترنت ثبت کرده اید، استفاده کنید. نیازی به بخاطر سپردن یا ردیابی آدرس IP تان نیست.

CCTV Camera Pros دستورالعمل های راه اندازی DNS داینامیک را برای روترهای LinkSys و D-Link مشخص کرده اند. این دستور العمل ها بر اساس مدل های خاص هستند اما احتمالا برای سایر مدل های روترهای D-link و LinkSys یکسان یا مشابه هستند. اگر نیاز به دستور العمل خاصی برای روتر خود دارید، به دفترچه راهنمای روتر خود مراجعه کنید و بخش DDNS یا Dynamic DNS را ببینید.

 

منبع:‌ www.cctvcamerapros.com

نویسنده:‌ مایک هلداس، مدیریت و بنیانگذار CCTV Camera Pros

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

ایران آلارم

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *